Over ons

Over ons

In 2014 is RAEDT advocatuur door Sonja Bonsen opgericht. Op haar kantoor in Wierden begeleidt zij cliënten bij de afwikkeling van hun (huwelijkse) relatie, en alle problemen die nadien opkomen. Naast echtscheidingen, alimentatie en gezag kwesties houdt zij zich ook bezig met ontslagzaken en andere arbeidsrecht zaken. Sonja is bij RAEDT advocatuur dus uitsluitend werkzaam op het familierecht en het arbeidsrecht. Zo hebben haar cliënten altijd de zekerheid dat zij geholpen worden door een advocaat met kennis van zaken.

RAEDT advocatuur werkt ook op pro deo basis

Vaak worden de kosten van een advocaat gevreesd. Bij RAEDT advocatuur vallen de kosten mee én u krijgt vooraf inzicht in de kosten.  In sommige gevallen hanteert RAEDT advocaat een uurtarief, maar vaak zijn vaste prijsafspraken ook mogelijk. U komt dan niet voor verassingen te staan. Wel zo duidelijk.

Als u niet veel verdient heeft u mogelijk recht op een bijdrage in de kosten van de advocaat. Dit heet gesubsidieerde rechtsbijstand of in de volksmond ook wel pro deo. Voldoet u aan de voorwaarden en heeft u recht op een bijdrage in de kosten, dan verstrekt de Raad voor Rechtsbijstand aan u gesubsidieerde rechtsbijstand. Sonja Bonsen staat ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand als pro deo advocaat en kan voor u de aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand verzorgen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Wilt u een afspraak maken of informatie inwinnen?

RAEDT advocatuur is gevestigd in Wierden en daarmee actief in Twente. Zoekt u een advocaat in Almelo, Nijverdal, Rijssen of Wierden dan kan RAEDT advocatuur u hulp en advies bieden. Ook wanneer u in Hengelo, Oldenzaal of Enschede woont kan RAEDT advocatuur u bijstaan. Het is geen probleem om bij u thuis of uw kantoor af te spreken.

Heeft u vragen of wilt u juridische bijstand, neemt u dan vooral contact op met RAEDT advocatuur. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek  is uiteraard ook mogelijk.

Raedtadvocatuur.nl