Advocaat Sonja Bonsen

Advocaat Sonja Bonsen

Sonja heeft haar studie Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht in 2006 afgerond. Daarna is zij als advocaat-stagiair aan de slag gegaan bij Damste advocaten in Enschede. Eerst op de praktijkgroep arbeidsrecht en later op de praktijkgroep familierecht. Bij Daniels Huisman advocaten in Almelo heeft zij zowel voor de praktijkgroep arbeidsrecht als familierecht gewerkt. In 2014 vond Sonja het echter tijd worden haar eigen vleugels uit te slaan en richtte zij haar eigen advocatenkantoor op. Haar advocatenkantoor heeft de naam RAEDT advocatuur meegekregen.

Particulieren en ondernemers kunnen bij Sonja terecht voor advisering op het:

  • familierecht (o.a. echtscheiding, alimentatie, gezag, ouderschapsplan en omgang), en;
  • arbeidsrecht (o.a. ontslag, loonvordering, concurrentiebeding en zieke werknemer). 

 

Hoe werkt Sonja!

Door haar jarenlange ervaring beschikt Sonja over een praktijkgerichte aanpak van zaken waarbij haar cliënten en een goede uitkomst centraal staan. Zij is betrokken, oplossingsgericht, deskundig en zij zoekt altijd een benadering die past bij de cliënt. Of het nu gaat om een echtscheiding, een omgangsregeling voor de kinderen, een loonvordering of een ontslag altijd probeert Sonja een goede balans te vinden tussen de emotie die vaak in dit soort zaken speelt en de juridische mogelijkheden. Ook zal Sonja eerst proberen om in onderling overleg een zaak te regelen. Wanneer overleg niet slaagt, is zij tevens bekend met de gang naar de rechter.

Sonja is overigens goed bereikbaar, ook in de avond en in het weekend als dat nodig is. Daarnaast blogt en twittert zij regelmatig over het familierecht en arbeidsrecht.

001

Als advocaat probeer ik altijd een goede balans te vinden tussen emoties en de juridische mogelijkheden. Mijn stijl past hier ook bij: oplossingsgericht, eerlijk en betrokken.’ 

Verkort CV

  • Studie Nederlands recht 2001-2006 aan de Rijksuniversiteit Utrecht.
  • Na haar studie heeft zij gewerkt bij Damste Advocaten en Notarissen (Enschede) en Daniels Huisman Advocaten (Almelo), waar zij zich onder andere heeft gespecialiseerd in het familierecht en arbeidsrecht;
  • In 2014 is zij RAEDT advocatuur gestart om zich volledig te richten op het familierecht en arbeidsrecht.
Raedtadvocatuur.nl